Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Άγγελος μου!!!

Καλησπέρα καλές μου φιλενάδες!!!
Τι κάνετε; εγώ μια χαρά ξέρετε τώρα στο πατρικό με μανούλα και μπαμπάκα . . . ζάχαρη σας λέω!
Φυσικά μη νομίζετε ότι κάθομαι στο τρέξιμο είμαι και πάλι αλλά  καμία σχέση το σπίτι το κρατάει η μανούλα και εγώ βοηθητικό προσωπικό!χαχαχα
Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός με τον Ιωακείμ έχουμε τρελαθεί στις βόλτες, το πρωί τα δυό μας και το απόγευμα με το Καλλάκι μας μαζί, βρε τι πάρκα, τι θάλασσα, τι βολτούλες στις βιτρίνες, όλο έξω είμαι.
Από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα σνιφ σνιφ μετά από ένα χρόνο και παραπάνω γυρίζω στη δουλειά :-(
Να σας πω τώρα για τη σύνθεση μου, την έφτιαξα για την πρόκληση του Get Creative  και το sketch της αγαπημένης Μελένιας.


Το χαρτί στο backround το πέρασα με gesso, ήταν για να ξεχωρίζει κάτι χαρτιά που είχα αγοράσει πολύ πολύ καιρό πρίν, τότε είχα σκεφτεί να το πετάξω αλλά ευτυχώς δεν το έκανα (ξέρετε τώρα εσείς) τα διακοσμητικά τα έκοψα απο χαρτί οντουλέ που είχαμε πάρει για να τυλίξουμε τα έπιπλα για την μετακόμιση, το γαλάζιο οντουλέ ευγενική χορηγία απο τα υλικά της Κάλλιας όπως και το κομμάτι απο παζλ, σφράγισα με bubble wrap που επίσης είχαμε πάρει για την μετακόμιση ,αυτό το είχα δει απο μια ταλαντούχα φίλη από την μπλογκογειτονιά και το βρήκα πολύ έξυπνο να με συγχωρέσει αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι!!!
Δείτε και μερικά κοντινά...



Έλεγα να σας δείξω και τι έφτιαξα για τη βάπτιση αλλά πρώτον νυστάζω και δεύτερον θα γίνει μια τεράααστια ανάρτηση οπότε μια άλλη φορά!

Ελπίζω να σας αρέσει η προσπάθεια μου, για πείτε σχόλια!!!
  
ΥΓ.Και κάτι για τα παιδάκια σας πάρτε bubble wrap στρώστε το στο πάτωμα και βάλτε τα να το σκάσουν με γυμνά ποδαράκια ... απίστευτα διασκεδαστικό !!!

Καληνύχτα!





Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μια μεγάλη απόφαση και . . . επιστροφή στις δημιουργίες!!!

Καλημέρα φιλενάδες τι κάνετε!!!!!!!!!!
Λοιπόν θα αρχίσω από την αρχή, για όσες δεν ξέρετε με το γλυκό αντράκι μου πήραμε για μεγάλη απόφαση πριν τα Χριστούγεννα, να μετακομίσουμε όχι εδώ πιο πέρα… ούτε λίγο πιο κάτω …αλλά απο την άλλη μεριά της θάλασσας, που λέει και εκείνος, στην Αμερική συγκεκριμένα έξω από το Chicago που μένει και η πεθερούλα!!!Θα είμαι η θεία απο το Chicago που είπαν και κάποιες σκραποφιλενάδες χαχαχα 
 Αποφασίσαμε λοιπόν να φύγει πρώτος ο Jimmy τον Φεβρουάριο να πάει να βρει δουλειά και να τακτοποιηθεί  έτσι ώστε το καλοκαίρι να πάω εγώ με τα παιδιά και να βρούμε μια στρωμένη κατάσταση όσο μπορούμε να το πούμε αυτό βεβαίως βεβαίως!!!
Μετά από την απόφαση εγώ  στον κόσμο μου, όχι προετοιμασία δεν έκανα τίποτα καλέ το νου μου το είχα στη βάπτιση του Ιωακείμ, ξέρω χρωστάω φωτογραφίες αλλά τώρα με καταλαβαίνεται ότι έχω χάσει τον μπούσουλα χαχαχα σας μιλάω για άρνηση όλα μόνος του τα έκανε ο γλυκούλης μου!!!
Έτσι τέλος Φεβρουαρίου μετακόμισα στο πατρικό μου με τα παιδιά και αποχαιρέτησα το αντράκι!!! μαύρα πανιά το Ιωαννάκι με  το που έφυγε το αντράκι  δεν σας λέω τίποτα!!!
Τώρα είμαι καλύτερα φυσικά το skype έχει πάρει φωτιά και η on telecoms εάν είχε πολλούς  πελάτες σαν και εμένα θα είχε κλείσει στα σίγουρα έχω βάλει απεριόριστο Αμερική και παίρνω για πλάκα χαχαχα!!!
Τώρα ξέρετε τον λόγο που χάθηκα από τα σπιτάκια σας ;-)
Πρίν λίγες μέρες έκανα ανασκαφή στις κούτες με τα καλούδια μου που φυσικά δεν τα έχω στείλει ακόμα, σαν είδη καθημερινής χρήσης που είναι, και έφτιαξα ένα lo για την πρόκληση της Ελίνας στο scrapbooking in Greece.

 Χρώματα γραμμές και καμπύλες λοιπόν και να η δική μου προσπάθεια...

γραμμές με ακρυλικά  και gesso, λίγο doodling , καμπύλες οι κύκλοι στη φωτό και τα σχέδια με το μαλλί!!! εδώ να πω ότι θα προτιμούσα κυρόσχοινο ή κάτι άλλο αλλά εχθές το βράδυ που έψαχνα το κουτί ήταν δίπλα απο την μανούλα που κοιμόταν η καημένη και είπα να μην την ενοχλήσω με την τρελάρα μου!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες