Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σπίτι μου σπιτάκι μου . . .στολισμένο καλυβάκι μου!!!

Καλησπέραααα!!!!!
Τι μου κάνετε ναι ναι ξέρω χάθηκα λιγάκι αλλά μη νομίζετε οτι καθόμουν απαπαααααα!!!! ποτέ τέτοια εποχή!!!
Όπως ξέρετε το αντράκι μου έλειπε Αμερική, πρίν φύγει είχαμε στολίσει το δέντρο έξω από το σπίτι, μετά τι μου έκανε . . . άλλαξε την ημερομηνία αναχώρησης (αχ το τέρας!!!)  και δεν προλάβαμε να στολίσουμε μέσα!!!
Βρε τι έπαθα . . .  να έχει μπεί ο Δεκέμβρης και το σπίτι να είναι αστόλιστο!!!
Έτσι με το που γύρισε τον έπιασα από τα μούτρα και την επομένη  στολίσαμε το δεντράκι μας,  σιγά μην έμενα εκεί . . .   δεν άφησα σημείο του σπιτιού που να μην στολίσω, καλέ πέντε μέρες έφτιαχνα και έβαζα!!!!χαχαχα  έβγαλα το άχτι μου!

 Ελάτε περάστε. . . για πείτε μου πως σας φαίνεται?
 

. . . τώρα που το βλέπω πρέπει να πάρω και ένα χαλάκι χριστουγεννιάτικο




. . . όταν είδε η Κάλλια το στεφανάκι με τα πούπουλα στην είσοδο μου λέει . . . θέλω και εγώ τέτοιο !!!! έτσι της έφτιαξα ένα με φούξια μπάλες όπως μου το ζήτησε και το κρέμασα πάνω από το κρεβάτι της!!!


. . .  και το bebe μου χωρίς τίποτα? ε. . . όχι δεν μου πάει έτσι του έφτιαξα το μόμπιλο πάνω απο το κραβάτι του χριστουγεννιάτικο. . .

. . . να και το δεντράκι τους!!!
Με αυτό το δεντράκι αποφασήσαμε με την Κάλλια να πάρουμε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό της Ρένας.


Τα γλυκά θα τα αρχίσουμε από αύριο!

Και του χρόνουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Κουκού. . . βα!!!

Καλημερούδια σας!!!

Μια γρήγορη αναρτησούλα για να πάω το bebe στον παιδίατρο για επανεξέταση αχ ελπίζω να τον βρει καλά και να μην πάρουμε αλλά φαρμακάκια έχει βήχα και συνάχι το φραντζολάκι μου !
Αχ καλέ δεν σας είπα …έβγαλε δυο δόντια ναι ναι το πουλάκι μου ούτε που ακούστηκε ήρθε χθες ο αδερφός μου και προσεχώς νονός και μου λέει “ τι είναι αυτά τα ασπράκια. . .  δοντάκια? !!!”Έπαθα πλάκα πολύ ήσυχο το παιδάκι μου!

Χθες το βραδύ πιστή στο ραντεβού με την τσόχα έφτιαξα αυτές τις κουκουβάγιες που μας έδωσε η Ιωάννα στο FB το πατρόν θα το βρείτε εδώ


Καλές δεν βγήκαν?

Να σας πω και το άλλο πρώτα η Ρούλα με τις φωτο από Αγγλία και τώρα  το αντράκι μου με έχουν τρελάνει κοιτάξτεεεε!!!!!



Είναι Αμερική εδώ και μια εβδομάδα και πήγε να ψωνίσει στο κορίτσι του …καλό παιδάκι!!!Παίζει όμως με τα νευράκια μου χαχαχα

Αυτά προς το παρόν τα λέμε αργότερα που θα κάνω βόλτα στα σπιτάκια σας!
Μμμμμμάκια πολλά