Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

My little star!!!

Καλησπέρα σας!!!
Αχ καλέ πόσο μου λείψατε!!!
Τι φτιάξανε τα χεράκια σας αυτή την εβδομάδα ,τα νέα σας ,τι μου κάνετε, έχω χάσει τεύχη .
Ο λόγος είναι ότι είχαμε μια περιπέτεια με τη υγεία της Κάλλιας μου, βρογχίτιδα το κοριτσάκι μου που αυτή τη φορά μας έστειλε νοσοκομείο, μπήκαμε Δευτέρα και βγήκαμε Σάββατο.
Τώρα είναι καλά το νεραιδάκι μου αλλά περάσαμε πολύυυυ δύσκολη εβδομάδα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω και όπως καταλαβαίνετε δεν έκανα βολτίτσες στα σπιτάκια σας.
Θα ήθελα μόνο να σας πω για την Ευρωκλινική Παίδων που εύχομαι σε όλες να μην χρειαστεί να περάσετε  να ξέρετε ότι και οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι καταπληκτικοί, ήρεμοι, χαμογελαστοί εκτός από πολύ καλοί και έμπειροι  επιστήμονες πάνω από όλα άνθρωποι!!!

Στα δικά μας τώρα είχα προγραμματίσει να συμμετάσχω σε κάποιες προκλήσεις του Get Creative που αυτό το μήνα πρέπει να ομολογήσω ήταν όλες ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, μπράβο κορίτσια είστε όλες υπέροχες, αλλά τελικά δεν πρόλαβα και θα σας δείξω τη σύνθεση που είχα φτιάξει πρίν την περιπέτεια μας και είναι για την πρόκληση της Μελένιας που μας ζητούσε να χρησιμοποιήσουμε μάσκες και mists!


Έφτιαξα λοιπόν ένα αστεράκι και το χρησιμοποίησα σαν μάσκα, η αρχική ιδέα ήταν με το μπλε να κάνω λίιιγο misting αλλά το ψεκαστιράκι μου δεν μου έκανε τη χάρη και έβαλα λίιγο παραπάνω χαχαχα!!! Επίσης και το ‘star’στον τίτλο είναι φτιαγμένο με μάσκα.



Ελπίζω να σας αρέσει , εγώ το διασκέδασα πάρα πολύ γιατί όπως σας έχω ξαναπεί λατρεύω να παίζω με τις μπογιές!!!
Να ξέρετε, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι η επόμενη αγορά μου θα είναι mists… εεεε δεν πάει άλλο βαρέθηκα να παιδεύομαι με τις ακρυλικές.

Τέλος να σας πω ότι παίρνω μέρος μόνο για το παιχνίδι και όχι για να κερδίσω (λες και είναι σίγουρο ότι θα ξεχώριζε η σύνθεση μου θα μου πείτε χαχαχα)  μιας και από τον άλλο μήνα λόγο μετακόμισης δεν θα έχω τα πραγματάκια μου, σνιφ σνιφ αυτό είναι άλλη κουβέντα που πρέπει να κάνουμε!!!

Πω πω πωωωω σας τρέλανα με την πολυλογία μου!!!

Σας φιλώ και σας εύχομαι όνειρα γλυκά!

16 σχόλια:

  1. Όμορφο αποτέλεσμα με τα αστερακια!! Καλη σου επιτυχία! Τι καλα που είσαστε καλα! Αυτή η εποχή όλο ιωσεις...όλα τα παιδάκια αρρωσταινουν..ευτυχώς είναι περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου, η σύνθεση σου ξεχωρίζει!!! Εξαιρετική χρήση των χρωμάτων, η μάσκα έγινε με επιτυχία, όλο το αποτέλεσμα υπεροχο!!! Περαστικά στη μικρούλα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωαννα πανεμορφη η συνθεση..τελοιες λεπτομεροιες..και τα χρωματα πολυ ομορφα..νασται καλα..καλη συνεχεια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα καλημέρα και καλή εβδομάδα! Περαστικά στην κορούλα σου. Φαντάζομαι την αγωνιά σου. Εύχομαι να είναι γερή και να μην χρειαστεί να ξαναμπείτε σε νοσοκομείο. Αααχ θα μας λείψεις πολύ, αλλά εύχομαι να τα λέμε από εκεί που θα είσαι! Ο μικρός είναι ένας κούκλος, έχω εδώ τον Βασιλάκη και κόντεψε να φιλήσει την φωτογραφία σας! Και η Μαρία επίσης είπε τι όμορφο μωράκι : ) φτου φτου φτου Πολύ όμορφη η σύνθεση σου, σε θαυμάζω γιατί εγώ δεν το έχω με τίποτα με τις μπογιές! Ευχαριστούμε που βρήκες τον χρόνο να παίξεις μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά στο κοριτσάκι σου Ιωάννα!!!Τι όμορφη σελίδα και το μωράκι κουκλάκι!!! Άντε και καλή μετακόμιση!!!Καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα απ'όλα περαστικά και να μην σας ξανατύχει!!!!όμορφη η σύνθεση με υπέροχα χρώματα!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Glad to hear your daughter is much better, sounds like a frightening ordeal. Love your gorgeous layout and your great masking and misting. the photo is just too cute. Thank you for joining us at Get Creative and hope to see you again soon.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oh WOW Ioanna mou perastika!!!!! katalanaino ligo ti perases o Christos mou otan itan 4 eton pige paidiko stathmo kai meta apo mia evdomada ftasame stin Eurokliniki ase halia!! telos panton ola kala kai tora eiste spiti!
    H sinthesis sou einai WOW WOW WOW....trela
    Thanks you so much for supporting Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω προσωπικα τρελαθηκα με τη σελιδα σου!!!μου αρεσε πολυυυ!!!
    ευχομαι περαστικα πολλα στη μικρη και αγυριστα!!
    ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The layout is gorgeous, such a cute little star! thanks for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ω, περαστικά σας!!!

    Ο γιόκας σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ και η σύνθεσή σου υπέροχη... Το μπλε τονίζει τόσο ωραία τα υπέροχα μπλε ματάκια του!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιωάννα καλώς σε βρήκα!Καταρχάς περαστικά σας και να μην σας ξανατύχει!Η σύνθεση σου είναι καταπληκτική!!!Και ο μικρούλης κούκλος!!Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ Ιωάννα τι γλύκας είναι αυτός!?! Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα και οι ακρυλικές έχουν κι αυτές τη χάρη τους! Πολύ ωραία χρώματα και λεπτομέρειες! Μπράβο και να' στε καλά όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιωάννα, αν θέλεις, δες μια ανάρτηση στο μπλογκ μου σχετικά με τη δημιουργία σου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιωάννα μου μου αρέσει πάρα πάρα πολύ όμως! Ο κούκλος βέβαια κλέβει την παράσταση και το μάτι από την υπέροχη δουλειά της μαμάς, αλλά η σύνθεση είναι πραγματικά φανταστική!
    Να την φέρεις να την δούμε από κοντά και να ανεβάσεις γρήγορα και αυτά τα καταπληκτικά που έκανες για τη βάπτιση!
    Ματς μουτς :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοριτσάκια μου καλά, χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή