Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μια μεγάλη απόφαση και . . . επιστροφή στις δημιουργίες!!!

Καλημέρα φιλενάδες τι κάνετε!!!!!!!!!!
Λοιπόν θα αρχίσω από την αρχή, για όσες δεν ξέρετε με το γλυκό αντράκι μου πήραμε για μεγάλη απόφαση πριν τα Χριστούγεννα, να μετακομίσουμε όχι εδώ πιο πέρα… ούτε λίγο πιο κάτω …αλλά απο την άλλη μεριά της θάλασσας, που λέει και εκείνος, στην Αμερική συγκεκριμένα έξω από το Chicago που μένει και η πεθερούλα!!!Θα είμαι η θεία απο το Chicago που είπαν και κάποιες σκραποφιλενάδες χαχαχα 
 Αποφασίσαμε λοιπόν να φύγει πρώτος ο Jimmy τον Φεβρουάριο να πάει να βρει δουλειά και να τακτοποιηθεί  έτσι ώστε το καλοκαίρι να πάω εγώ με τα παιδιά και να βρούμε μια στρωμένη κατάσταση όσο μπορούμε να το πούμε αυτό βεβαίως βεβαίως!!!
Μετά από την απόφαση εγώ  στον κόσμο μου, όχι προετοιμασία δεν έκανα τίποτα καλέ το νου μου το είχα στη βάπτιση του Ιωακείμ, ξέρω χρωστάω φωτογραφίες αλλά τώρα με καταλαβαίνεται ότι έχω χάσει τον μπούσουλα χαχαχα σας μιλάω για άρνηση όλα μόνος του τα έκανε ο γλυκούλης μου!!!
Έτσι τέλος Φεβρουαρίου μετακόμισα στο πατρικό μου με τα παιδιά και αποχαιρέτησα το αντράκι!!! μαύρα πανιά το Ιωαννάκι με  το που έφυγε το αντράκι  δεν σας λέω τίποτα!!!
Τώρα είμαι καλύτερα φυσικά το skype έχει πάρει φωτιά και η on telecoms εάν είχε πολλούς  πελάτες σαν και εμένα θα είχε κλείσει στα σίγουρα έχω βάλει απεριόριστο Αμερική και παίρνω για πλάκα χαχαχα!!!
Τώρα ξέρετε τον λόγο που χάθηκα από τα σπιτάκια σας ;-)
Πρίν λίγες μέρες έκανα ανασκαφή στις κούτες με τα καλούδια μου που φυσικά δεν τα έχω στείλει ακόμα, σαν είδη καθημερινής χρήσης που είναι, και έφτιαξα ένα lo για την πρόκληση της Ελίνας στο scrapbooking in Greece.

 Χρώματα γραμμές και καμπύλες λοιπόν και να η δική μου προσπάθεια...

γραμμές με ακρυλικά  και gesso, λίγο doodling , καμπύλες οι κύκλοι στη φωτό και τα σχέδια με το μαλλί!!! εδώ να πω ότι θα προτιμούσα κυρόσχοινο ή κάτι άλλο αλλά εχθές το βράδυ που έψαχνα το κουτί ήταν δίπλα απο την μανούλα που κοιμόταν η καημένη και είπα να μην την ενοχλήσω με την τρελάρα μου!!!

Ελπίζω να σας αρέσει!
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες
  

15 σχόλια:

  1. Ιωαννα με το καλο να ξενιτευτεις!!!!!η συνθεση σου μου αρεσει παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!!καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερη η συνθεση!Αχ,φαινεται ποσο σου λειπει το αντρακι σου!;)
    Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ αυτός ο έρωτας!!...πάντα έτσι να είστε Ιωάννα μου, και σύντομα να βρεθείτε όλοι μαζί!!
    πανέμορφη η σύνθεση σου...όπως πάντα με ωραίες τεχνικές!καλή επιτυχία!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννα μου... μεγάλη απόφαση... αλλά αν είναι για καλύτερα δεν το συζητάμε καθόλου! Με το καλό λοιπόν για την ξενιτιά... και εμείς από 'δω θα τα λέμε όπως πάντα!!! Η σύνθεσή σου υπέροχη... τόσο γλυκιά!!! Να 'στε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννα μου, μεγάλο και δύσκολο βήμα, κάνετε όμως το καλύτερο για την οικογένεια σας, κι αυτό είναι το σημαντικότερο! Θα είσαι και στην μητρόπολη του scrapbooking, τυχερή, θα τα έχεις όλα στα πόδια σου και πάμφθηνα (να ένα από τα θετικά της ξενιτιας)!! Για τη σύνθεση σου... όλα πολύ ομορφα, μου άρεσε ιδιαίτερα η φωτό, ο χρωματικός συνδυασμός, η κλωστή... μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ Ιωάννα μου, μακριά μας φεύγεις, άντε με το καλό! αλλά μη χαθείς!!! το blog να το κρατήσεις, ναι; να "βλεπόμαστε"!!! Πάρα πολύ μ' αρέσει η σύνθεση και οι λεπτομέρειες με το doodling, μπράβο σου! Α, και να δικτυωθείς με paypal κλπ γιατί άλλο να εξηγώ στη θειά μου τη δόλια τι είναι το circle cutter και άλλο σε αδελφή ψυχή! Σε βλέπω να ξημεροβραδιάζεσαι στα ταχυδρομεία χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιωάννα μου εύχομαι με όλη μου την ψυχή να ταχτοποιηθείτε και όλο αυτό που περνάτε τώρα να σας φαίνεται αργότερα μια γλυκιά ανάμνηση! Να είστε πάντα τόσο αγαπημένοι κι ερωτευμένοι όσο στη φωτογραφία!!! Η σύνθεση σου μου αρέσει τρελά!!!! Μπράβο σου κοριτσάκι μου : ) Όσο για τα τηλέφωνα τα έχω περάσει κι εγώ! Τότε δεν είχαμε ούτε Skype, ακόμα και τα sms ήταν πανάκριβα! Έχω πληρωωωωσει …. τα μαλλιά της κεφαλής μου χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωαννάκι εύχομαι όλα να σας πάνε κατ'ευχήν!!Να είστε πάντα καλά αγαπημένοι και ενωμένοι!!!Η σύνθεση είναι πανέμορφη και ο χρωματισμός υπέροχος!!Μπράβο σου κοριτσάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιωάννα μου σας εύχομαι ότι καλύτερο!!!!όλα να πάνε καλά!!!πιστεύω να τα λέμε!!!!η συνθεσή σου υπέροχη!!!!καλή επιτυχία!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντως μεγάλη αλλαγή, αλλά για το καλύτερο! Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά κι ακόμα καλύτερα! Η σύνθεση είναι τόσο ωραία, και το θέμα, και η φωτογραφία... να είστε πάντα έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Iωάννα μου σου εύχομαι αυτή η μεγάλη αλλαγή να είναι ό,τι καλύτερο για σας.Να ξερες πόσες φορές σκεφτόμαστε και εμείς με τον άντρα μου να πάμε πίσω στην δεύτερη πατρίδα του! Μας ξάφνιασες αλλά είμαι σίγουρη ότι δε θα σε χάσουμε από τη blogογειτονιά! Πολύ όμορφη η σύνθεση σου και είστε πάντα τόσο happy together όσο στη φώτο.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πώ-Πώ Ιωαννά μου!!! μεγάλο βήμα αλλα πιστεύω και πολύ καλό,τώρα που ειναι πολύ μικρά ακόμη τα ζουζούνια σου!!!! απο πείρα σου λέω οτι τα παιδάκια σου θα εχουν πολύ καλή εκπαιδεύση και θα ανοιχτούν οι ορίζοντες τους!!! πολύ πίσω η ελλάδα μας σε αυτο το κομμάτι!! ευχομαι όλοψυχα να πάνε όλα τέλεια και να τακτοποιηθείτε γρήγορα!!!!
    Always in love and together you can make everything happen!! kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλη απόφαση και πολύ ελπιδοφόρα.Άσε που όλα τα υλικά scrapbooking θα τα χείς στα πόδια σου(λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα).Όλα καλά θα πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν κι εχω ξαναμπει στο παρελθον στο μπλογκ σου, μολις σμρ εγινα μελος! Δεν εβρισκα τους αναγνωστες τις αλλες φορες...μποϊνγκ!
    Καλη νεα αρχη ευχομαι και ο,τι ειναι το καλυτερο για σενα και την οικογενεια σας! Να ειστε παντα soooo happy together με το παληκαρι σου και να βαδιζετε μαζι για το καλο ολων σας!
    Κυματα θα περασετε πολλα και οχι επειδη θα ειστε απο την αλλη πλευρα της θαλασσας, μα αν ειστε ενωμενοι ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε!!!
    καλο κατευοδιο και...θα τα λεμε και ιντερνετικα! Καλως σε βρηκα Ιωαννα μου! Θα τα καταφερετε! φιλακια...;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Ιωάννα μου ..καλώς σε βρήκα ..μεγάλη απόφαση να φύγετε τόοσο μακριά ..καλή αρχή σας εύχομαι και να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεστε ..φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή