Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Άγγελος μου!!!

Καλησπέρα καλές μου φιλενάδες!!!
Τι κάνετε; εγώ μια χαρά ξέρετε τώρα στο πατρικό με μανούλα και μπαμπάκα . . . ζάχαρη σας λέω!
Φυσικά μη νομίζετε ότι κάθομαι στο τρέξιμο είμαι και πάλι αλλά  καμία σχέση το σπίτι το κρατάει η μανούλα και εγώ βοηθητικό προσωπικό!χαχαχα
Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός με τον Ιωακείμ έχουμε τρελαθεί στις βόλτες, το πρωί τα δυό μας και το απόγευμα με το Καλλάκι μας μαζί, βρε τι πάρκα, τι θάλασσα, τι βολτούλες στις βιτρίνες, όλο έξω είμαι.
Από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα σνιφ σνιφ μετά από ένα χρόνο και παραπάνω γυρίζω στη δουλειά :-(
Να σας πω τώρα για τη σύνθεση μου, την έφτιαξα για την πρόκληση του Get Creative  και το sketch της αγαπημένης Μελένιας.


Το χαρτί στο backround το πέρασα με gesso, ήταν για να ξεχωρίζει κάτι χαρτιά που είχα αγοράσει πολύ πολύ καιρό πρίν, τότε είχα σκεφτεί να το πετάξω αλλά ευτυχώς δεν το έκανα (ξέρετε τώρα εσείς) τα διακοσμητικά τα έκοψα απο χαρτί οντουλέ που είχαμε πάρει για να τυλίξουμε τα έπιπλα για την μετακόμιση, το γαλάζιο οντουλέ ευγενική χορηγία απο τα υλικά της Κάλλιας όπως και το κομμάτι απο παζλ, σφράγισα με bubble wrap που επίσης είχαμε πάρει για την μετακόμιση ,αυτό το είχα δει απο μια ταλαντούχα φίλη από την μπλογκογειτονιά και το βρήκα πολύ έξυπνο να με συγχωρέσει αλλά δεν θυμάμαι ποια είναι!!!
Δείτε και μερικά κοντινά...



Έλεγα να σας δείξω και τι έφτιαξα για τη βάπτιση αλλά πρώτον νυστάζω και δεύτερον θα γίνει μια τεράααστια ανάρτηση οπότε μια άλλη φορά!

Ελπίζω να σας αρέσει η προσπάθεια μου, για πείτε σχόλια!!!
  
ΥΓ.Και κάτι για τα παιδάκια σας πάρτε bubble wrap στρώστε το στο πάτωμα και βάλτε τα να το σκάσουν με γυμνά ποδαράκια ... απίστευτα διασκεδαστικό !!!

Καληνύχτα!





23 σχόλια:

  1. είναι φανταστικό!πόσο μου αρέσει που φτιάχνεις τα διακοσμητικά σου απο διάφορα πράγματα που μπορεί να έχεις γύρω σου!καλή επιτυχία Ιωάννα μου!...και καλή επιστροφή στην δουλειά σήμερα!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκό και όμορφο!
    Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!
    Καλό ξεκίνημα στη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και το κυριότερο είναι ότι χρησιμοποίησες κυρίως ανακυκλώσιμα υλικά. Υλικά που είναι δίπλα μας αλλά δεν γυρίζουμε ούτε να τα κοιτάξουμε. Μόνο γι' αυτό σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία!
    Υ.Γ. Τέλεια η ιδέα σου για τα παιδάκια μας και σίγουρα άκρως διασκεδαστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είναι η πιο Eco δουλειά που έχω δει τελευταία και είναι υπέροχη!!!!και ο μικρός είναι πραγματικός Άγγελος!!!Να χαίρεσαι και τα 2!!!!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να φτιάχνεις μια σελίδα με ό,τι βρίσκεις στο σπιτι είναι πραγματικά η ουσία του scrapbooking (άσχετα αν έγινε βιομηχανία μετά)... μπραβο μπραβο μπράβο... η ερμηνεία τους σκτες είναι πανέμορφη, το ίδιο και τα χρώματα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, Ιωάννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Ιωάννα ! Συμφωνώ με τη Μελένια!! Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα με τόσο " ανακυκλώσιμα" υλικα...και πολύ όμορφη η σύνθεση γενικότερα! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο για την εφευρηματηκοτητά σου!!!!απλά υπέροχη!!!!καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σούπερ εγινε Ιωάννα!!! τι γλυκό..αλλα η φατσούλα κλεβει τηνπαράσταση!!! καλή επιστροφή στην εργασία σου... πως σε καταλαβαίνω!!!!!
    φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Fabulous layout I love the painted background I love the embellishments...great take on the sketch also...fabulous work!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά τι όμορφη φατσούλα είναι αυτή!Πολύ όμορφη σύνθεση!
    Συμφωνώ απόλυτα με την Μελένια!Και μόνο για την δημιουργικότητα σου,σου αξίζουν χίλια μπράβο!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σουπερ συνθεση.....αποδειξη τι ομορφα παραγματα μπορουμε να φτιαξουμε χωρις να δωσουμε χρηματα!!!!!!!!1ο Αγγελος..ονομα και πραμα κουκλι!!!!!!!!!ευχαριστουμε για την συμμετοχη στο GC...καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η σελιδα ειναι τελεια!!μου αρεσει το γκεσο και φυσικα τα διακοσμητικα απο οντουλε!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη και για την ιδεα με τις φουσκαλιτσες!!!
    φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιωάννα μου να το χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Είναι φτου φτου φτου κούκλος : ) Όσο για την σύνθεση τι να πω? Είσαι πολύ δημιουργική με φαντασία και ταλέντο!!! Μπράβο σου!!! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο Get Creative και καλή επιτυχία στην πρόκληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Great layout!gorgeous how you made the background. Thank you for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη λατρεύω αυτή τη σύνθεση!!!! Είναι θεϊκή!!!!!!!!!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ πόσο χαίρομαι που σας αρέσει!!!!!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που περάσατε στο σπιτάκι μου:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ όμορφη και ανακύκλωσες όλα αυτά τα υλικά... Μπράβο σου! Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ο Άγγελος με αυτό το θεικό βλέμμα που μόνο σε μωρό μπορείς να δεις! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Get Creative και φιλιά στην Κάλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ax Ιωάννα είναι πολύ γλυκιά!!Μ'αρέσει και το χαρτόνι σε συνδυασμό με το γαλάζιο.Και το μπεμπάκι είναι κουκλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ioanna what a perfect layout and just love the photo, fantastic background love the use of the corrugated cardboard. Thank you for sharing this beauty with us at Get Creative and good luck

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ιωάννα να χαιρεσαι τον κούκλο σου!τι τελεια φωτογραφία και ολη η δουλεια υπέροχη!μαρεσουν πολυ τα ανακυκλωσιμα υλικα που εβαλες και τα χρώματα σούπερ!!καλη επιτυχια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι μωρό ειναι αυτό!!!!τι αγγελάκι!!!να το χαιρεσαι το πανέμορφο πλασματάκι...η συνθεση ειναι αντάξια της φωτογραφίας, τέλεια!!! μπράβο γλυκιά μανούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. T-E-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!
    Ματάκια μου όμορφα... δώσ'του πολλά φιλιά!
    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άργησα λίγο μεν... αλλά την είδα την σύνθεσή σου. Είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!!! Το κραφτ χρώμα που είναι το αγαπημένο μου, με το άσπρο και το μπλε, πολύ ωραίος συνδυσμός. Το μπλε βέβαια επιβάλλεται για να τονίζει τις ματάρες του κούκλου σου! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή