Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

best friends!!!

Καλημερούδια , καλή εβδομάδα!!!

Άλλη μια ανάρτηση σήμερα με δημιουργία της Κάλλι
ας που όπως βλέπω θα το μοιραζόμαστε το μπλογκακι μου!
Μέτα τα πολύ γλυκά και ενθαρρυντικά σας σχόλια για το  προηγούμενο layout αυτή τη φορά είπα να της δώσω να παίξει με sketch .
Της έδειξα δυο και διάλεξε του Scrapbooking in Greece που μας ζητούν να δημιουργήσουμε με θέμα κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε χρησιμοποιώντας αυτό το sketch.



 Μας πήρε λίγο χρόνο μέχρι να καταλάβει τι πρέπει να κάνει και να μην ξεφύγει από το sketch γιατί το έχουμε το "ότι θέλω θα κάνω" γρρρρρ . . . και αυτό δεν παει για τις συνθέσεις . . .
Της έδωσα και εγώ μερικές ιδέες που μετά από
πολύ σκέψη  . . . εγκρίθηκαν!!!
 Αυτή είναι η δημιουργία της . . .


  . . . και μερικά κοντινά . .






 Στη φωτογραφία είναι με τη φίλη της τη Δέσποινα με την οποία όταν ζούσαμε στην Ελλάδα μέναμε δίπλα δίπλα για να καταλάβετε είχαμε τις πόρτες ανοιχτές και λέγαμε ότι έχουμε ένα τεράστιο σπίτι.
Μεγάλωσαν σαν αδερφούλες και τώρα της λείπει παρα πολύ πφφφφ κάποια στιγμή θα σας πω για αυτό τώρα το σταματάω γιατί με έχουν πάρει τα ζουμιά  . . .

  Ξύπνησε το bebe μου πάω να τον σηκώσω να μου φτιάξει το κεφι.

 Φιλακια πολλα!!!

17 σχόλια:

  1. Πλάκα μου κάνεις έτσι;;;
    Έχω πάθει σοκ... είναι τέλειο!
    Κάλλια μου σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ που έπαιξες μαζί μας και ομόρφυνες τη μέρα μας με τη δημιουργία σου!
    Συνέχισε να μας εκπλήσσεις με το ταλέντο σου κοριτσάκι μου!
    Τo χρωματιστό washi της k&co απίθανη ιδέα!!!

    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά ♥♥♥
    Μας λείπετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω με το στόμα ανοιχτό έχω μείνει!!
    Κάλλια μπράβο΄!!!!!
    Βλέπω πως πειραματίζεσαι και με τεχνικές Mix-media (με την λευκή μπογιά που έβαλες στο background paper σου)...
    Τα χρώματα που επέλεξες είναι σε αρμονία με την φωτογραφία σου, και έμεινες πιστή στο σκετς που βάλαμε σαν πρόκληση!
    Σε ευχαριστώ που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλια μου συγχαρητήρια! έχεις αρχίσει και ψάχνεσαι και με καινούριες τεχνικές βλέπω και πολύ μου αρέσει το ότι δεν φοβάσαι να πειραματιστείς! το αποτέλεσμα σε δικαιώνει! μπράβο σου και πάλι! απίθανη σύνθεση! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπαιρνα όρκο ότι είναι έργο πεπειραμένης!!!!! Θερμά συγχαρητήρια, Κάλλια!!!!!!!!!!! Να συνεχίσεις!!! Προβλέπω λαμπρό μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλλια το μόνο σίγουρο πως εγώ χαμογελάω αυτή τη στιγμή με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!! Και αυτή η σύνθεση σου είναι υπέροχη! Μονο ένα τοσο γλυκό κοριτσάκι όσο εσύ θα σκεφτόταν να κολλήσει μια γλυκιά καραμελίτσα για διακοσμητικό! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας και όπως πάντα περιμένω να δώ και άλλες δημιουργίες σου!
    υγ1: Να ακούς την μανούλα όταν σου δίνει συμβουλές εκείνη ασχολείται λίγο καιρό παραπάνω απο σένα και αν την ακούς σύντομα θα ζητάει εκείνη απο εσένα τις συμβουλές σου χιχι!
    υγ2: για την φίλη σου που σου λείπει να ξέρεις δεν είσαι η μόνη...και εμένα η καλύτερη μου φίλη που την ξέρω απο όταν ήμουν στην ηλικία σου είναι μακρυά αλλά να σου πω ένα μυστικό??? δεν στεναχωρίεμαι γιατί την έχω πάντα μέσα στην καρδία μου και αυτό είναι που έχει σημασία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό ήταν!τι να παίξουμε κ εμεις ?αφου είναι καθαρό ότι η Κάλλια είναι μια νικήτρια!!!ΜΠΡΑΒΟ Καλλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλλια με έχεις καταπλήξει! Μπράβο σου και πάλι μπράβο. Στείλαμε άξιο εκπρόσωπο των Ελληνίδων scrapbookers στην Αμερική!
    Φιλιά πολλά και σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ που παίζεις μαζί μας

    ΥΓ Φιλιά και από την Ήριννα που φων'αζει πάνω από τον ώμο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλάκα μας κάνεις Κάλλια, έτσι? Μπράβο αστεράκι μας!!!! Βλέπω τεχνικές mixed media, washi tape, έξυπνα διακοσμητικά!!!! Θα το δείξω αύριο και στην Μαρία μου, και είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί πάρα πολύ, θα της αρέσει τρελά και θα θέλει κι εκείνη να φτιάξει κάτι! Και πάλι μπράβο σου, είμαστε πολύ χαρούμενες και υπερήφανες για σένα! Και μένα η καλύτερη παιδική μου φίλη είναι χρόνια μακριά μου, αλλά αυτή η φιλία κρατά ακόμα και τίποτα εκτός την απόσταση δεν μας χωρίζει! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τι να πω! απιθανη συνθεση, τα ταιριαξε ολα τοσα καλα σε σχεση με το σκετς!! Σιγουρα μια νηκιτρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλλάκιιιιιιιιι μου!!!!!! <3 <3 <3 Έχεις πάρει φόρα και δε σταματάς!!! Το μήλο πού θα πέσει; Είσαι φοβερή! Ο τρόπος που έβαλες τα washi, οι mixed media τεχνικές, η φοβερή καραμελίτσα! Λιώνω!!!! Θέλω μαθήματα από Κάλιαααααααααα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοριτσακια μου καλα σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας το Καλλακι μου τα διαβαζει με πολυ χαρα πρεπει να δειτε τη φατσουλα της αλλο πραγμα....!!!!
    Puccarinaki μου και Εφη διπλα σας ευχαριστω οταν διαβασε τα σχολια για τις φιλες σας με κοιταξε με ενα πολυ βαθυ χαλογελο ελαμψαν τα ματακια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρελειψα να σας γραψω για την καραμελιτσα!!!
      Εαν προσεξετε τις φατσουλες τους ειναι λιγο...μπουκωμενες !!!
      Τρωγανε καραμελες !!!!χαχαχα το θυμηθηκε η Καλλια γι'αυτο και την εβαλε!

      Διαγραφή
  12. Αμ σε φαγε λάχανο η μικρή Ιωάννα μου!!!Μπράβο Κάλια υπέροχη σύνθεση!!!!Και τι σούπερ ιδέα τα τετράγωνα με το washi!!Χίλια μπράβο..συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πωπωπωπω Κάλια μου, δεν έχω λόγια, ΧΙΛΙΑ μπράβο!!!! Είναι απίθανη η σύνθεσή σου... Συνέχισε έτσι, να ακούς τις συμβουλές της μαμάς και όπως λέει και η Puccarina θα σου ζητάει αυτή συμβουλές μετά!

    Είναι λογικό να σου λείπει η φίλη σου, αλλά να σου πω κάτι; Κι εγώ παλιά έμενα μακρυά από την Ελλάδα και μου έλειπαν οι φίλες μου. Σιγά-σιγά έκανα καινούριες φίλες εκεί που έμενα και περνάγαμε ωραία, αλλά θυμόμουν και τις φίλες μου στην Ελλάδα. Και όταν μιλάγαμε ή τις ξανάβλεπα, ήταν σαν να μην είχαμε χωρίσει ποτέ! Σκέψου πόσο τυχερή είσαι που θα έχεις φίλες και στην Αμερική και στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!Τι υπέροχη σύνθεση είναι αυτή??Κάλλια είσαι φοβερή!Η σύνθεση σου είναι φανταστική!Μεγάλη μας τιμή που έπαιξες μαζί μας!Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία την επόμενη σου δημιουργία!Έχω γίνει φανατική θαυμάστρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά η κόρη σου είναι απίστευτη!!!
    Ταλέντο που πήρε από τη μαμά βέβαια (χι-χι-χι).
    Να την χαίρεσαι βρε Ιωάννα μου και να δημιουργείτε μαζί υπέροχα πράγματα.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πλάκα κάνεις!!! Μελλοντικό αστέρι διακρίνω στον ορίζοντα!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Εχει κάνει φοβερή δουλειά!!!!!Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή