Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ε ναι λοιπον ειμαι . . . μαμα . . . κουκουβαγια . . . !!!

Καλησπέρα, καλό μήνα!!!
Σε αυτή την ανάρτηση δεν θα σας δείξω κάτι που έφτιαξα εγώ αλλά το καμάρι μου,  η Κάλλια μου,  η Ζωή μουη λατρεία μου, η αναπνοή μου . . .  χαχαχα αυτά της λέω συνέχεια και σκάει στα γέλια !
. . . στο θέμα μας . . .
Τη Παρασκευή το απόγευμα σκεφτόμασταν με τη ζουζουνα μου τι να κάνουμε να περάσουμε όμορφα μια και δεν ασχολούμαστε με τα μαθήματα γιουχουυυυυ  (πιστέψτε με αυτό είναι από εμένα χαχαχα) και λέω θέλεις να φτιάξεις ένα layout ?
Τι ήτανε να το πω μέχρι το ταβάνι πετάχτηκε από τη χαρά της!!!
Μαμά το βρήκα μου είπε θα φτιάξω ένα να το κάνω δώρο στο μπαμπά για τη γιορτή του!!!
Διαλέξαμε λοιπόν φωτογραφία και μου λέει το εξής θεϊκό "θα κάνω και το πρώτο μου βιντεακι!!!!!!!! θα το δείξεις και στις φίλες σου"!!!!
χμμμμ τι να κάνω να πω όχι ?αφού εγώ της  έβαλα το μικρόβιο, καθόμαστε πολλά βράδια και χαζευουμε tutorials στο YouTube !
Με την κουβέντα και το ψάξιμο για την κατάλληλη φωτογραφία πέρασε η ώρα έτσι πήγα εγώ για μπανακι και νάνι τον Ιωακείμ και όταν γύρισα τα είχε όλα έτοιμα, απλωμένα τα υλικά στο τραπέζι είχε διαλέξει και τα χαρτιά και όταν τόλμησα να ρωτήσω τι θα φτιάξει ορθά κοφτά μου είπε " μαμά εσύ θα τραβάς το βίντεο άφησε με να φτιάξω ότι θέλω, το έχω σκεφτεί . . . !!!
  Τι να κάνω η μανα, εγώ την κάμερα και η Κάλλια τα σκραμπουκικα!!!


Πεθαίνω!!!!!

Δεν είναι τέλειο?????




Και. . . τα ρα τα τααααμ . . . το βιντεακι μας !



Με το μοντάζ δεν τα πήγα καθόλου καλά μου έφαγε μισή μέρα για να καταφέρω να το κόψω να το ράψω να το μετατρέψω . . .  α πα πα κάνα δυο συνθέσεις θα τις είχα κάνει και θα το είχα ευχαριστηθεί κιόλας, πονοκεφάλιασα!!!


Περιμενουμε με πολυ χαρα τα σχολια σας ; -)

Φιλια πολλα!!!



18 σχόλια:

  1. μου έφτιαξε το πρωινό το βιντεάκι σου, χαλάλι η μισή μερα που έφαγες.. :) Όσον αφορά τη συνθεση πολλά μπράβο στο Καλλάκι ειναι φανταστική!!... το παιδί το έχει :) Μας λείπετε πολλα φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το δικό μου πρωινό ξεκίνησε με την Κάλια μας!...γεννημένη για το γυαλί είναι! άσε που η σύνθεση της είναι απίθανη! τι όμορφα χρώματα, και τι ωραία που τα έβαλε όλα! ενα αστέρι γεννιέται! καλημέρα, καλό σκ και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλλια εφτιαξες μια ΦΟΒΕΡΗ σύνθεση ... μου αρέσει πάρα πολυ!!!! Τα χρωματα που διαλεξεις ... τα στοιχεια που έβαλες ... ταιριάζουν τόσο ομορφα ... Μπράβο σου κοριτσι μου!!!! Φιλάκια πολλά και περιμένω να δω και άλλες συνθέσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστική η μικρή! και καλλιτέχνης σαν τη μαμά της. Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου Κάλλια, είσαι ταλέντο, περιμένουμε και τις επόμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κάλια ήσουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στο βίντεο tutorial... και ΑΠΙΘΑΝΗ η σύνθεσή σου!!!! Μου άρεσε τρελλά το ότι χρησιμοποίησες τόσες τεχνικές, stamping, masking, mix-media textures, distressing... ΦΟΒΕΡΟ!!! Μπράβο σου.... ανυπομονώ να δω και την επόμενη δημιουργία σου!!!!!
    Φιλιααααααααααααα πολλάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εισαι υπέροχη Καλλια μου!!καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς εδώ συγκινηθήκαμε που την είδαμε τόσο ευτυχισμένη και δημιουργική! Και έκανε τόσες τεχνικές, που σε λίγα χρόνια θα μας κάνει μάθημα! Μπράβο Καλλάκι!

    Φιλιά πολλά

    Μυρτώ - Ήριννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Καλλίτσα και μαμά! Υπέροχο το layout αλλά και φανταστικές οι ιδέες και οι τεχνικές της μικρής Κάλλιας! Ο μπαμπάς σίγουρα το χάρηκε πολύ το δώρο του... Πολλά φιλιά και πραγματικά μας λείπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλλια τί όμορφο αυτό που έφτιαξες????μπράβο σου κορίτσι γλυκό!!!! τέλειες οι τεχνικές σου και η σύνθεσή σου δεν έχει τιποτα να ζηλέψει από αυτές που φτιάχνουν μεγαλύτερες (σε ηλικία) scrapbookers!!! θέλω να δω και άλλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάλλια είσαι φοβερή!!!! Είμαι απο εδώ και στο εξής μεγάλη φαν σου!!!! Είσαι ένα παιδάκι πράγματι αλλά είσαι ένα παιδάκι με πολύ πολύ ταλέντο!!!! Η μανούλα καλά κάνει και είναι τόσο περίφανη για σένα είσαι ένα αστέρι!!!! Ξετρελάθηκα με την δημιουργία σου και είμαι σίγουρη και ο μπαμπάς σου σίγουρα θα την λάτρεψε! περιμένω με αγωνία να δώ τι άλλο θα φτιάξεις :)

    Μαμά Ιωάννα καλά κάνεις και λιώνεις είναι μια Θεά να σου ζήσει και να την χαίρεσαι μιλάμε το παιδί έχει κληρονομήσει απίστευτη καλλιτεχνική φλέβα και βρίσκεστε και στο κατάλληλο μέρος να την καλλιεργήσει!Φτου φτου μην την ματιάσουμε ηλετρονικά χαχα

    Φιλάκια και στις δυό σας <3 αλλά και στον Ιωακείμ που κάνει τον quest με φωνούλες χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υγ : φυσικά το παιδί τον guest κάνει χαχα και όχι το quest άτιμο πληκτρολόγιο.....

      Διαγραφή
  11. Τρέλαααα!!!!!!!! Φτουφτουφτουφτουφτουφτουφτου...


    Φοβερό το βιντεάκι, ΚΟΥΚΛΑ η Κάλλια, καταπληκτικές οι τεχνικές της και το αποτέλεσμα απίθανο!!! ΜΠΡΑΒΟ Κάλλια!!!

    Και μπράβο μαμά που έχεις μάθει τόσα πράγματα στην Κάλλια! ;ο)

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πλακα κανεις!!!η σελιδα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!ετσι,με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I love the way she say and i am a little child!!!
    Ioanna if you are asking about the strip with the stars....it is not a ribbon it is a sticker from Pink Paislee....Love seeing how you guys are doing....keep well Filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγκινηθηκα τοσο μα τοσο πολυ που σε ειδα!!! Αχ μικρουλα εισαι αστερι!!!η συνθεση σου ειναι υπεροχη!!! και τι ομορφη σκεψη να κανεις ενα τοσο ωραιο δωρο στον μπαμπα!!! Να πω επισης οτι το βιντεακι σου ειναι τρομερο!!!περιμενουμε κ αλλα απο σενα!Μπραβο και στη μαμα που σε εμαθε τοσα ομορφα πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλη την ημέρα δεν μου φόρτωνε το video και μόλις τώρα κατάφερα και το είδα!Ένα θα πω:δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελείωσει η μέρα μου!!!Είναι τόσο γλυκιά και τόσο ταλαντούχα!!Έχω πάθει ζημιά!Απίστευτη η σύνθεση!Ιωάννα να την χαίρεσαι είναι μια υπέροχη μικρούλα!Περιμένω με ανυπομονησία να δω την επόμενη δημιουργία της!She melts my heart!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλλάκι μου όμορφο τι υπέροχο να ακούω τη φωνούλα σου και να βλέπω αυτό το γλυκό φατσουλίνι! Η σύνθεσή σου είναι σκέτη γλύκα και είμαι σίγουρη ότι ο μπαμπάς θα ξετρελλάθηκε!!!
    Σου στέλνω πολλά πολλά φιλάκια και θέλω να δω πολλά πολλά ακόμα κι ας είσαι ένα μικρό παιδάκι ;-)
    Να ξέρεις πως έχει πολύ μεγάλο ταλέντο ♥
    Ματς μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αστέρι μου είναι το πιό ωραίο δώρο που θα μπορούσες να σκεφτείς για τον μπαμπά είναι τέλειο!!! Είμαι σίγουρη ότι θα μας δείξεις πολλές καινούργιες κατασκεύές σου. Στο βίντεο είσαι θεά!!!
    Σ΄αγαπώ πολύ
    Μαριλένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή