Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

You make me smile!

Καλησπέρα!!!!! 
Μέρες τώρα παλεύω να κάνω αυτή την ανάρτηση άλλα δε μου κάνει τη χάρη ο καιρός!
Τη Δευτέρα το βράδυ έφτιαξα αυτή τη σύνθεση για το  Scrapbooking in Greece, άσε λέω να τη φωτογραφίσω το πρωί με το φως του ήλιου!!!!χαχαχα

Το πρωί μια χαρά φως είχε αλλά ήλιο πουθενά. . .
. . . την Τρίτη. . .  ήλιε ήλιε είσαι εδώ???
. . . μπααααα  . . .
Σήμερα το πρωί μου λέει ο Jimmy καλά τι νομίζεις ότι είναι εδώ Ελλάδα? Μπορεί να περάσουν μέρες χωρίς ήλιο...
. . . μπου χου χουυυυυ . . . είχα που είχα τις μαύρες μου με αποτελείωσε!!!
Μάζεψα λοιπόν τα κομμάτια μου
και φωτογράφισα τη συνθεσουλα μου αλλά διάθεση στα πατώματα η Ιωαννιτσα :-(
Όλο το πρωινό, μαύρα χάλια και ξαφνικά έφαγα φλας σηκώθηκα έντυσα το bebe μου  πήρα το καρότσι και εξωωωωω να πάρω αέρα!
Μα καλά ώρες ώρες απορώ και εγώ με τον εαυτό μου είχα να βγω βολτούλα από την Κυριακή πως να μην πάθω η γυναίκα!!!
Περπάτησα σε μια περιοχή κοντά στο σπίτι που αγαπώ πολύ αλλά είχα να πάω κανένα μήνα!

Ήταν πανέμορφα μέσα στα δέντρα τα οποία έχουν χάσει τα φύλλα τους και σε συνδυασμό με την σημερινή ομίχλη  το σκηνικό ήταν ονειρεμένο!!! 
Πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει ένα τοπίο ανάλογα με την εποχή είναι εντυπωσιακό!!!
Μα τι χαζή που είμαι αφού μου αρέσει ο χειμώνας και ας μου λένε όλοι ότι δεν έχω δει ακόμα τίποτα ότι δεν ξέρω τι παει να πει χειμώνας!!!
Γύρισα άλλος άνθρωπος. . .  φίλες μου την επόμενη φορά θα έχω τη φωτογραφική μου μηχανή μαζί και θα σας δείξω φωτογραφίες!


Και μετά από την απίστευτη πολυλογία που με έχει πιάσει, είναι ώρα να σας δείξω και τη σύνθεση μου που αυτή τη φορά είναι αφιερωμένη στο αντράκι μου που με κάνει να γελάω πολύ!!!!
Τώρα που λέμε για γέλιο πρέπει κάποια στιγμή να μαγνητοφωνήσ
ω το γέλιο του και να σας το ανεβάσω!!!
 Καλά δεν υπάρχει καλύτερο, είμαι σίγουρη ότι θα πέσετε κάτω έχει απίστευτο γέλιο!!!
Στο θέμα μας τώρα , η πρόκληση εκτός από θέμα έχει και sketch το όποιο σας το έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση με τη δημιουργία της Καλλιας!

Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία . .
.


δεν έχει πολλά πολλά και αυτό είναι που μου αρέσει,
 misting στο cardstock , gesso και misting στο κομμάτι από κούτα πίσω από τη φωτογραφία
και άλλο misting στις καρδουλες που τις πήρα από ένα μάθημα για ένα πολύ ωραίο layout το οποίο θα κάνω κάποια στιγμή






ο μισός τίτλος είναι φτιαγμένος στο word 
όπως μας είχε δείξει παλιότερα
 η μια και μοναδική guru μας, λίγο μελάνωμα και . . . 
επειδή είμαι και δούλα και κυρα έβαλα και λίγο από το διχτακι από τα κρεμμύδια από κάτω!


Αυτά το ολίγα....
ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλάκια πολλά πολλά!!!

 

18 σχόλια:

  1. Ιωάννα θα μας τρελλάνεις! Είναι σούπερ. Μου αρέσουν τόσο πολύ οι καρδούλες και το misting! Σε ευχαριστώ πολύ φιλενάδα για τη συμμετοχή! Αααα και να ξέρεις κι εδώ καρέκλες ρίχνει! Να χαίρεσαι τον κούκλο Ιωακείμ! Πολλα πολλά φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ βλέπω μια νικήτρια εδώ... (σορρυ, DT, αλλά εχω εντυπωσιαστεί)... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μας αρέσει πολύ Ιωάννα μου!!!!!!Και αναμένουμε να δούμε σε φωτογραφίες αυτό το τοπίο που σου άλλαξε τη διάθεση!!Να χαίρεσαι το μικρό σου Αγγελάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννα...πανεμορφη η συνθεση...και το ροζουλι υπεροχο!!!!!
    καλα να περνας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο Ιωαννα μου ... συγκινητική ... τόσο χαιρομαι που είστε μαζί ... και έτσι, όταν σε πιανουν οι μαύρες σου, να κάνεις κάτι που να ηρεμεί την ψυχη σου ... θέλω να δώ φωτο από το τοπίο γύρω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. your layout beautiful...I adore the misting ;)....enjoy the weather!!
    polla filia
    Irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάλλια η μάμα ζήλεψε χιχι και αποφάσισε να μεγαλουργήσει!!!! Ιωάννα είναι υπέροχη η σύνθεση σου απο τις αγαπημένες μου !!!!!Και ξέρεις γιατί ξετρελάθηκα??? Γιατί τηρεί αυτό που υποτίθεται πως είναι το scrapbooking και όχι το καταναλωτικό όργιο με το οποίο συχνά μπερδευόμαστε! Διχτάκι απο κρεμμύδια κομμάτι απο κούτα χρώματα και ταλέντο δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα :) Και μένα η διάθεση μου χάλια σήμερα....λίγο ο καιρός λίγο τα μέτρα που πέρασαν λίγο το συνάχι σμπαράλια είμαι μάλλον το χει το όνομα μας χαχα Σε ευχαριστώ απο καρδίας πάντως γιατί κόντευα να πάθω κατάθλιψη που τα ψώνια για το χόμπυ πρέπει να τα ξεχάσω μέχρι να ανάκαμψει η οικονομία του κράτους και του νοικοκυρίου μας (δηλαδή για πάντα!) και με την σύνθεση σου μου θύμισες πως αν είσαι ταλαντούχος είσαι ακόμα και με καθημερινά "σκουπιδάκια"! Φιλάκια <3
    υγ και μετά την πολυλογία να πώ και ένα ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωωωωωωωω τι τέλεια σύνθεση! και πόσο πολύ μου αρέσουν οι καρδούλες και το μιστινγκ!

    αχ ετσι οπως τα περιεγραφες τι ωραία που "ακούγονταν"! δεν μας έβαλες καμια φωτο ομως!

    Φιλάκια ιωαννάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ Πουκαρινάκι!!! πες το ψέμματα!!!!!!!
    Ιωάννα μου τέλεια η σύνθεση τέλειο το αποτέλεσμα και το θεμα της ανακύκλωσης... σημερα μαζευα από την αποθήκη διαφορα και βρηκα μια κουτα με συσκευασίες παιχνιδιών που ειχα κρατήσει... ήμουν οριακά να την πετάξω..αλλα συγκρατήθηκα!!!!! να δω τι θα τα κάνω!!! χαχαχαχ
    φιλια πολλά και συνέχισε!!!!!!!

    υγ...περιμενω φωτο από τη βόλτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Crazy in love σύνθεση!!! Φωτιά στα κόκκινα! Ιωάννα μου είναι φανταστική! Και η φωτογραφία σας ανεκτίμητη! Το μιστινγκ και οι καρδούλες είναι όλα τα λεφτα! Καλή επιτυχία και μην ξεχνιέσαι να κάνεις κάθε μέρα κάτι όμορφο για σένα! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωαννάκι μας εαν σε παρηγορεί όλων μας η διάθεση είναι στα πατώματα! και ο καιρός εδώ χάλια!...για να μην νοιώθεις μοναξιά...
    Η σύνθεση σου είναι απίστευτη, το misting, οι καρδούλες και θεικό το διχτάκι! μπράβο σου Ιωάννα μου! μου ροζισες λίγο την ημέρα!
    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μία φίλη μου χτες το βράδυ μου έκανε ολόκληρη ανάλυση γιατί είμαστε όλοι down και κουρασμένοι κλπ κλπ... (η εξήγηση έχει να κάνει με τον Δεκέμβριο του 2012 και την ευθυγράμμιση της γης με τους πλανήτες και δεν ξέρω τι άλλο, οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, χεχεχε) Η ουσία είναι -don't feel alone- πραγματικά είναι περίεργη περίοδος για όλους απ'ότι φαίνεται (πέρα από τα new age). Καλά έκανες και πήγες βολτούλα, δεν υπάρχει καλύτερο για να ξεκουρκουτιάζουμε!!!

    Και να λες πάλι καλά που έχουμε και το χόμπυ μας και μας βοηθάει... Η σύνθεσή σου είναι καταπληκτική, εμπνευσμένη.... και ξετρελαίνομαι με τα υλικά που χρησιμοποιείς, τόσο δημιουργική!

    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιωαννα η συνθεση σου φοβερη τα κοριτσια πιο πανω τα ειπαν ολα!! Δεν χρειαζονται πολλα για να ειμαστε χαρουμενες, μια βολτα το γελιο του αγαπημενου μας και μια αγκαλια!!.. Η συνθεση σου υπεροχη, αντε να αρχισω να μαζευω και τα δικτακια τωρα!!..καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...γεια σου Ιωάννα, και γω χαιρομαι πολύ που βρεθήκαμε! Πολύ όμορφο το layout και τρελαίνομαι για το διχτάκι κρεμμυδιών!! Τέλεια προσθήκη!!!!Καλή επιτυχία σου εύχομαι (...ελπίζω να προλαβω να παιξω και γω στο διαγωνισμο, θελω παρα πολυ )

    X X X X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φοβερή σύνθεση Ιωάννα!Το ταλέντο περισσεύει στην οικογένεια!
    Οι καρδούλες είναι η αγαπημένη μου λεπτομέρεια!Και η ιδέα με το διχτάκι φοβερή!!Σε ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε Ιωάννα μου, νομίζω ότι η Αμερική μπορεί να είναι μακριά, αλλά φαίνεται να σε εμπνεει απίστευτα! Ξέρω πώς είναι να νιώθεις μακριά από τη χώρα σου - το έχω περάσει - αλλά πίστεψε με, δεν θα ήθελες να ήσουν εδώ αυτή την εποχή. Κάνεις το καλύτερο για τα παιδιά σου και για εσάς. Φιλιά πολλά

    ΥΓ Ευχαριστούμε που μας προτιμάτε οικογενειακώς στο scrapGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέλεια έγινε!!! Μ'αρέσει πολύ αλλά τη Κάλλια δε τη φτάνεις..χαχαχα Το ταλέντο υπάρχει παντού στην οικογένεια!!! Μπράβο και στις 2 σας!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιωαννάκι.... διπλή οικογεννειακή συμμετοχή??? χι χι χι χ!!!
    Και πως να μην χαμογελάσει κανείς με αυτή την φωτό???
    Έχεις μεταφέρει την χαρά της στιγμής στην σύνθεσή σου!!!
    Σούπερ!!
    Σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή