Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Enjoy the beach...

Καλησπέρα !!!
Σήμερα θα σας δείξω τη σύνθεση που έφτιαξα για το Scraps N Pieces.
 Ο κανόνας ειναι να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τρία στη δημιουργία μας και έτσι έβαλα τρεις φωτογραφίες απο τις καλοκαιρινές μας διακοπές. 



Ελπιζω να σας αρέσει !!!
Φιλια πολλα ...

9 σχόλια:

  1. Ιωαννα μου η σελίδα σου ειναι υπεροχη! Με ταξιδευει! Το στησιμο, τα χρωματα, ολα ειναι εξαιρετικά! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστικά χρώματα, τέλειο στήσιμο! σε ταξιδεύει τρελά! μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι ωραίες μέρες θα ήταν και αυτές στην Καραϊβική !!! Πωπωπω, παράδεισος μου φαίνεται, εύχομαι να ξαναπάτε !!
    Όμορφη πολύ η συνθεσή σου με το τέλειο φόντο του γαλάζιου ουρανού, μας έφερες το κάλοκαίρι για άλλη μια φορά!! Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχεσ φωτογραφιες!!!! και τοσο ομορφα διακοσμημενες!!! μας βαζεις και μας μεσα στο ταξιδι ...το γαλαζιο ειναι τοσο χαλαρωτικο, οπως αρμοζει στη διαθεση μας οταν ειμαστε σε διακοπες! μπραβο!! ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σα να ανοίγει μια πόρτα και να βρίσκομαι σε παραλία!!! Υπέροχη ιδέα να βάλεις τη φωτογραφία σε τόσο μεγάλο μέγεθος!! Ιωαννάκι, σκίζει η συνθεση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι τέλειαααα που είναι Ιωαννάκι!!!! η φωτό για φόντο μ' αρέσει τρελά λέμε!!! Μπράβο σου κοριτσάρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η φωτογραφία "όλα τα λεφτά" και μαζι και το "ζευγάρι"!!!Φτου φτου!!!Απο τις πιο ωραίες συνθεσεις σου αγαπημένη μου!!!!τη λάτρεψα!!!μπραβο!! ευχαριστουμε πολύ που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ αυτές οι συγκεκριμένες διακοπές! Κάποια στιγμη θα πάω στα μέρη που δείχνεις- δεν μπορεί! Ευχαριστούμε φιλενάδα που παίζεις μαζί μας. Φιλιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή