Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Με αγαπη για το Scrapbooking in Greece !

Καλησπέρα!!!
Όπως  κάποιες από εσάς ξέρουν το scrapbooking το ανακάλυψα από το αγαπημένο Scrapbooking in Greece.

Έτσι αφού επεστρεψα στις δημιουργίες και επειδή οι πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούνται η σύνθεση μου μετά από πολύ καιρό είναι για την πρόκληση του Οκτωβρίου που μας ζήτα να δημιουργήσουμε μια φθινοπωρινή σύνθεση βασιζόμενοι σε αυτό το πολύ ωραίο sketch της Κατερίνας μας


Αυτή είναι η δική μου εκδοχή





Η φωτογραφία είναι από μια φθινοπωρινή απόδραση στο Wisconsin που περάσαμε πραγματικά υπέροχα και νομίζω ότι πρέπει να φτιάξω ένα mini.
Για να δούμε γιατί με τα album δεν το πολύ έχω.
Κάτω από τη φωτογραφία έβαλα το welcome book που μας έδωσαν από το ξενοδοχείο με τον χάρτη των εγκαταστάσεων και πάνω αριστερά την
κάρτα κλειδί του δωματίου μας.
Το φύλλο το είχε η Κάλλια στη τσάντα της η οποία είναι χειρότερη από μένα ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!λες και δεν έχουμε εδώ φύλλα αλλά να είδατε βρήκε τη θεσούλα του!


Ελπίζω να σας αρέσει!
 

Φιλιά πολλά



17 σχόλια:

  1. Τέεεελεια! αχ βρε Ιωάννα μου πόσο μας λείπετε! αλλά απο τις φωτογραφίες βλέπουμε οτι είσαστε καλά και ευτυχισμένοι οπότε αυτό μας παρηγορεί...η σύνθεση σου φοβερή! τα χρώματα απίθανα και τα διακοσμητικούλια τέλεια! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι υπέροχη Ιωάννα!!!! τα μέρη που επισκέπτεστε μας ταξιδεύουν κ εμας και οπως ειπε και η Αλίκη, χαιρόμαστε που είστε καλά!!!!
    καλως επέστρεψες λοιπόν στις συνθέσεις ΠΟΛΥ δυναμικά και σουπερ!!!!

    φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκρως φθινοπωρινή η σύνθεσή σου. Νομίζω ότι είναι ακριβώς ότι ζητάει η πρόκληση. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα και τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις εξίσου καλά με το μίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άψογη!! Πόσο χαίρομαι που ξανα-βλέπουμε σύνθεση σου, Ιωάννα μου!!! Λατρεύω το στυλ σου! Άντε και στο μίνι με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουαου ειναι τέλεια!!! Πολύ μάρεσουν τα διακοσμητικά σου και τα χρώματα! Καλή επιτυχία Ιωάννα μου! Και με το καλό και το μίνι!

    φιλάκια! welcome back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανεμορφη συνθεση! μου αρεσει που χρησιμοποιησες για διακοσμητικα, μικρα αναμνηστικα!! Καλα να περνατε!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφη!!! Έχω μείνει άφωνη και μ' αρέσει πολύ που έβαλες όλα αυτά τα αναμνηστικά στη σύνθεση! Καλή επιτυχία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟλύ όμορφη σύνθεση, αλλά ακόμα πιο όμορφα είναι τα χαμόγελά σας. Ιωαννάκι μας λείπετε, αλλά χαλάλι σας αφού περνάτε τόσο καλά. Φιλιά στα ζουζούνια και ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάς και παίζεις μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιωάννα μου είναι πανέμορφη!!! λάτρεψα τις λεπτομέρειες που έχεις χρησιμοποιήσει ( ο κάστορας όλα τα λεφτά) και οι φωτό είναι υπέροχα φθινοπωρινές!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για την συμμετοχή σου στο SG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωαννάκι μου, μου αρέσει τόσο μα τόσο πολύ η συνθεσούλα σου!!!! Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα και εσύ να φτιάχνεις καταπληκτικές συνθέσεις. Όσο για το άλμπουμ που υποτίθεται ότι δεν... εγώ λέω να στρωθείς!!!! Και είμαι σίγουρη ότι θα μας αφήσεις άφωνες!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιωάννα είναι απίθανη!!Μου αρέσουν τα πάντα!!
    Εύχομαι να περνάτε πάντα υπέροχα!
    Μην ξεχάσεις να μας βάλεις φωτογραφίες από το πρώτο σας Halloween!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλουμε το mini!!!! Θέλουμε το mini!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...για να είναι τόσο όμορφο το lo , το mini θα βγει τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι ωραία σύνθεση!!!! Χαίρομαι πολύ που περνάτε τόσο ωραία Ιωάννα μου, όσο κι αν μας λείπετε!!! Μία ιδέα είναι το mini album, αν έχεις τις φωτογραφίες θα έρθει η έμπνευση γρήγορα!
    Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SiG... so good to have you back! ;o)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκα μου κοριτσακια ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια, καθε φορα που φτιαχνω κατι περιμενω με πολυ χαρα τα σχολια σας!!!
    Φιλια πολλα σε ολες σας αγαπω και μου λειπετε πααααρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά... Ιωάννα ζωγράφισες με αυτή την σύνθεση!!! Τέλειες ο φωτοτγραφίες... αλλά και ο τρόπος που τις χρησιμοποίησες στην σύνθεση! Και μου αρέσει πολυ η ιδέα σου να βάλεις και τον χάρτι και κλειδί πάνω στην σύνθεση... για να θυμάστε αυτή την εκδρομή!!! Σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή